Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină...

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină și abandonat pe marginea drumului

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 62 de ani din Mureș a fost găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe marginea DN7, în zona Izvorul Decebal din județul Hunedoara. Trupul neînsufleţit al bărbatului, care cel mai probabil a fost lovit de o mașină și abandonat, a fost dus la morgă pentru necropsie.

Potrivit poliţiştilor din Hunedoara, Poliția Deva a fost sesizată de către un participant la trafic despre faptul că pe DN7, sensul Arad – Deva, în zona Izvorul Decebal, se află cadavrul unul bărbat care prezenta multiple leziuni, probabil ca urmare a unui accident.

Polițiștii au stabilit că bărbatul care a murit avea 62 de ani și era din județul Mureș.

Trupul neînsufleţit al acestuia a fost dus la morgă pentru necropsie.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu, victima a fost observată pe marginea drumului de către șoferul unui TIR.

„În jurul orei 3.00 se anunță un accident rutier cu un pieton lovit de mașină, găsit decedat pe marginea drumului la intrare în Deva dinspre Mintia.


(…) Echipajul cu medic de la SAJ sosit la fața locului a constatat decesul victimei. Aceasta prezenta multiple traumatisme, dintre care unele incompatibile cu viața”, a spus purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.