Bugetul Consiliului Judeţean Timiş, aprobat. Dobra: “Am alocat cei mai mulţi bani...

Bugetul Consiliului Judeţean Timiş, aprobat. Dobra: “Am alocat cei mai mulţi bani pentru investiţii din istoria judeţului”

0
DISTRIBUIȚI

 

Bugetul Consiliului Judeţean Timiş pe anul 2019 a fost, în sfârşit, aprobat în şedinţa ordinară de astăzi. În plen nu au fost prea multe discuţii pe marginea acestui buget, doar o parte dintre consilierii judeţeni liberali au avut câteva observaţii.

Astfel, Marian Vasile, fost vicepreşedinte al CJ Timiş, a precizat că “bugetul a fost întocmit temeinic, cu unele observaţii”, printre acestea numărându-se un interes mai mare pentru dezvoltarea pistelor de biciclete şi o atenţie mai mare asupra indicatoarelor rutiere.


“În buget este trecut şi centrul de legume şi fructe, care este flebeţea mea, eu am iniţiat acest proiect. Sper că vom accelera lucrurile în această privinţă”, a adăugat Marian Vasile.

În final, proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului propriu al judeţului Timiş pe anul 2019 a fost votat.

Călin Dobra, şeful CJ Timiş, a explicat, ieri, pe pagina sa de Facebook, că în acest an au fost alocaţi cei mai mulţi bani pentru investiţii din istoria Timişului, cu o creştere de aproape 50 de milioane de lei.

“Am alocat pentru 2019 cei mai mulți bani pentru investiții din istoria Timișului, cu 46 milioane lei mai mult față de anul trecut. În total, 266 milioane vor merge către proiecte noi sau aflate în derulare. Prioritare sunt infrastructura rutieră, sănătatea și educația. În total, bugetul Timișului se ridică la suma de 670 milioane lei”, a precizat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.