Cartierul din Timișoara în care va fi realizată prima parcare supraetajată

Cartierul din Timișoara în care va fi realizată prima parcare supraetajată

0
DISTRIBUIȚI

parcare blocuri

Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, cartierul din Timișoara în care va fi realizată prima parcare supraetajată. Potrivit edilului, în Calea Martirilor nu se va mai construi o parcare pe două niveluri, așa cum se dorea inițial, după ce locuitorii din zonă nu au agreat ideea. În schimb, o astfel de parcare, cu mai multe niveluri, sunt șanse mari să fie realizată în zona Dacia. Asta după ce locuitorii din zonă și-au dat acordul scris în acest sens.

„Sunt bucuros că ieri am primit lista de semnături cu acordul cetățenilor din grupul de blocuri de pe str.


Ulmului din zona Dacia, unde recent am demolat o mulțime de garaje. Având acordul locatarilor, proprietarilor de locuințe din zonă, o să dăm undă verde SDM-ului să facă pregătirile în vederea realizării unei parcări multinivel acolo. Vom analiza din punct de vedere tehnico-economic cum este mai rațional să facem. Două niveluri, trei niveluri, poate chiar patru, adică P+3. Nu știu să vă spun acum ce vor spune specialiștii, ce vor recomanda specialiștii, dar cetățenii din zonă sunt de acord să facem o parcare, în principiu, oricât de mare. Deci, ei au spus vrem să fie multinivel, cum considerați dumneavoastră, pe două, pe trei, pe patru niveluri, dar să fie multinivel, pentru că e mare lipsă de locuri și chiar dacă amenajăm spațiul de acolo, vor veni cetățeni din vecinătate, chiar de la o distanță mai mare din vecinătate să-și parcheze mașina, în zona lor neexistând condiții de amenajare de parcări. Și au dreptate oamenii”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai adăugat că va anunța în perioada următoare ce decizie vor lua specialiștii din punct de vedere tehnico-economic în ceea ce privește parcarea supraetajată din zona Dacia. „Dar decizia că vom construi o parcare multinivel este deja luată”, a conchis Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.