CFR suplimentează, de Paști, trenurile spre cele mai solicitate destinații

CFR suplimentează, de Paști, trenurile spre cele mai solicitate destinații

0
DISTRIBUIȚI

Trenurile către cele mai solicitate destinații pentru petrecerea Sărbătorilor pascale și turism vor fi suplimentate cu vagoane, în perioada 26 aprilie – 1 mai, a anunțat, miercuri, CFR Călători.

„În minivacanța prilejuită de Sărbătorile de Paște și 1 Mai, CFR Călători operează cu întreg parcul activ de material rulant și programează suplimentar, operativ, în funcție de disponibilități, capacități de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări”, au subliniat reprezentanții CFR Călători.

Astfel, în plus, faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Reprezentanții CFR Călători au reamintit că pasagerii pot beneficia de reduceri prin alegerea ofertei tarifare potrivite, beneficiind de diverse discounturi, iar studenții pot călători gratuit.


De exemplu, pentru călătoria dus-întors se acordă o reducere de 10%, prețul pentru ruta București – Constanța și retur la tren IR, clasa a 2-a, fiind de 108,10 lei.

„La călătoria cu trenurile InterRegio care circulă pe secția Constanţa – Mangalia vor fi aplicate, în perioada minivacanței, reduceri între 48% și 56% pentru biletele la tarif întreg și copil, clasa a 2-a, iar tariful de rezervare a locului se achită integral. La aceste trenuri InterRegio vor fi valabile şi abonamentele pentru tren Regio emise pentru ruta Constanța – Mangalia și retur”, au precizat reprezentanții CFR Călători.

Pentru achiziționarea biletelor în perioada Sărbătorilor pascale, vor fi deschise punctul de lucru din Aeroportul Otopeni și agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iași, conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agenţiilor vor fi închise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.