CSM Bucureşti s-a răzbunat în play-off pe SCM Politehnica după umilinţa de...

CSM Bucureşti s-a răzbunat în play-off pe SCM Politehnica după umilinţa de la Timişoara. Alb-violeţii, cu gândul la următorul sezon

0
DISTRIBUIȚI

CSM-ul a vrut să răzbune eşecul umilitor din sezonul regulat suferit la Timişoara şi prin care au pierdut puncte importante în lupta pentru accesul în finala campionatului. Bucureştenii s-au impus acum în faţa lui SCM Poli cu 25-22 după un meci pe care l-au controlat apelând des la agresivitate.

Prima repriză din sala „Giuleşti” a fost una cu multe durităţi. Şania a fost printre cei afectaţi, după o lovitură încasată a fost nevoie de intervenţia observatorului de joc pentru ca arbitri Badiu şi Barbu să acorde o decizie favorabilă timişorenilor.


Poli a marcat pe acest fond doar trei goluri în primele 21 de minute iar gazdele s-au distanţat la şapte goluri diferenţă. Până la pauză alb-violeţii, care l-au pierdut pe Dragas (accidentat), au reuşit să reducă din diferenţă. Mai întâi la patru goluri (11-7), după care Sajad Esteki a văzut cartonaşul roşu, urmat de cel albastru, pentru că l-a lovit cu mingea direct în faţă de la 7 metri pe portarul Tcaciuc.

Partea secundă s-a reluat de la 7-12. Imediat gazdele au refăcut diferenţa record de şapte goluri. Marjanovic şi-a apropiat apoi colegii încă o dată la patru goluri dinstanţă (13-17), dar tot bucureştenii au rămas în control. Până la final timişorenii nu au reuşit decât să reducă în final, prin activul Pribanic, scorul la trei goluri.

SCM Politehnica (marcatori): Pribanic 5 goluri, Fenici 5, Marjanovic 4, Milosevic 3, Orbovic 2, Dragas 1, Cîmpan 1, Șania 1

SCM Poli a rămas cu doar trei puncte în campionat şi nu mai are şanse la locul 1. De altfel, mâine alb-violeţii vor anunţa planurile pentru viitorul sezon deşi mai au de disputat trei jocuri în Seria A a play-off-ului, următorul pe teren propriu cu liderul grupei, Dobrogea Sud, duel programat pe 2 mai în Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.