Deputatul Adrian Pau: ”Am convingerea că vor fi primari PSD care vor...

Deputatul Adrian Pau: ”Am convingerea că vor fi primari PSD care vor trage pentru Pro România”. Cum încearcă guvernul să-i fidelizeze

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul Pro România Adrian Pau crede că Liviu Dragnea a încercat să găsească o metodă prin care să-i convingă pe primarii nemulţumiţi să nu plece din PSD. Este vorba de crearea unui fond de dezvoltare la nivelul Guvernului, prin care edilii ar primi proiecte pentru dezvoltarea comunelor lor.

“Situaţia la zi este crearea acelui fond de dezvoltare la nivelul Guvernului, în care toţi acei primari care au fost nemulţumiţi şi care teoretic ar fi venit către noi, o să primească proiecte pentru comunele respective. Mă bucur că se va întâmpla acest lucru, mă bucur că acest fenomen se va întâmpla şi în Timiş o să vină probabil ceva bani către acele comune, pentru că principalii beneficiari sunt cetăţenii acelor comune. Însă, din nefericire, nu cred că aşa ar trebui să funcţioneze treaba, nu cred că atunci când eşti nemulţumit trebuie să vină cineva şi să-ţi cumpere mulţumirea sau să te facă mulţumit.


Dar am convingerea că acei colegi pe care i-am aşteptat o să vină către noi, că n-o să se lase cumpăraţi, că o să primească banii, este normal să-i primească. Bugetul statului nu este unul creat de domnul Dragnea, îl creăm noi toţi prin taxele şi impozitele pe care le plătim. În momentul de faţă funcţionează totul ca un buzunar privat. Domnul Dragnea când are o problemă, bagă mâna în buzunar şi mai scoate câte ceva. Asta e marea problemă, şi scoate ceva fără să aibă la bază niciun fel de argument economic”, a afirmat Adrian Pau.

De asemenea, deputatul Pro România a precizat că are convingerea că în campania electorală pentru alegerile europarlamentare marea majoritate a primarilor PSD nu vor trage pentru partid.

“Eu le fac o provocare primarilor. Să-şi facă o vestă cu PSD şi să meargă prin localităţi. Am convingerea că vor fi primari PSD care vor trage pentru Pro România şi mai mult decât atât, marea majoritate a primarilor PSD care nu vor trage pentru PSD. Sincer, şi mie mi-ar fi greu şi ruşine să ies pe stradă şi să le spun oamenilor că ar trebuui să voteze pentru PSD, din cauza acţiunile care se întâmplă în ultima perioadă”, a adăugat Adrian Pau.

Reprezentanţii Pro România Timiş speră ca partidul să treacă pragul electoral, iar judeţul nostru să obţină unul dintre cele mai bune scoruri din ţară la alegerile europarlamentare din luna mai. “Mergem cu o medie de trei europarlamentari. Cel mai important este să atingem pragul electoral, să demonstram că ne calificăm în liga mare”, a conchis Adrian Pau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.