Dobra, mesaj pentru Nicolae Robu: „Să respecte legea”. Șeful PSD Timiș îi...

Dobra, mesaj pentru Nicolae Robu: „Să respecte legea”. Șeful PSD Timiș îi cere să înlăture panourile electorale din intersecții

1
DISTRIBUIȚI

panou electoral pnl

Panourile electorale montate de PNL în intersecțiile din Timișoara creează probleme în trafic, astfel că există un risc mai mare de producere a unor accidente rutiere. Cel puțin asta susține Călin Dobra, președintele PSD Timiș, care i-a solicitat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, lui Nicolae Robu să le înlăture.

„Vreau să-i transmit prin intermediul dvs. președintelui PNL Timiș să respecte legea. Am făcut și o sesizare scrisă și sper cât mai repede să o pună în aplicare și să înlăture toate panourile electorale din interiorul intersecțiilor din municipiul Timișoara, care creează o mare problemă traficului și care pot duce la accidente foarte grave.


Îi solicit să respecte hotărârea de consiliu local pentru amplasamentele panourilor electorale. Îl rog pe președintele PNL Timiș să ia această măsură de urgență și să înlăture aceste panouri electorale, în mod special din rondourile din intersecțiile din municipiul Timișoara”, a semnalat Călin Dobra.

Vă reamintim că acum este perioada de precampanie înainte de alegerile europarlamentare, care sunt programate să aibă loc în data de 26 mai.

1 COMENTARIU

  1. Dlui Primar ii e dor de niste audieri la DNA. În curând o sa dea cu subsemnatul împreună cu arhitectul sef, despre presiunile pe care le fac asupra inspectorilor de specialitate sa semneze autorizatii de construcție, unor dezvoltatori imobiliari, fără a fi respectate minimale condiții de legalitate.
    Nu înseamnă ca dacă gasesc Acari Păun ei nu raspund penal….dimpotrivă, lumea nu e poastă, probele se obțin ușor….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.