Dragoș Moldovan și Atlantis decretează voie bună: „Să fie rock pe deal“

Dragoș Moldovan și Atlantis decretează voie bună: „Să fie rock pe deal“

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de drumeții și muzică sunt invitați la cea de-a doua ediție a evenimentului numit Să fie ROCK pe deal“, care se vrea o ieșire din cotidian presărată cu două concerte ale formațiilor Dragos Moldovan și Atlantis.

„Locul în care ne vom desfășura și anul acesta este unul minunat. Aproape de oraș, dar totuși în mijlocul naturii, cu o panoramă splendidă a orașului, iar în plan îndepărtat a atracției locale hibernale – Muntele Mic. O oază de aer curat, cu spațiu suficient pentru campare pentru melomanii și fanii care vor dori să trăiască noaptea la maxim, nu doar să asiste la concert! Așa cum ne-am propus anul trecut, tradiția întalnirii în cadrul căreia ne celebrăm prietenia va merge mai departe! Prin urmare, vă invitam sâmbătă 4 mai, la Raul pe deal, în Caransebeș, pentru a ne bucura împreună de muzică, arta culinară, natură și focul de tabără! Vă sfătuim să aduceți cu voi grătarul/ceaunul, cortul și multă voie bună! La fel ca și anul trecut, accesul, parcarea și camparea vor fi gratuite.Pe scenă vor evolua formațiile Dragoș Moldovan și Atlantis.


Petrecerea începe la ora 12.00, iar concertele in jur de 19.30. Să ne întalnim bucuroși!“, spun organizatorii acestui eveniment inedit.

Trupa lui Dragoș Moldovan este un proiect de muzică rock care reușește să îmbine toate subgenurile acestui stil muzical care l-au influențat. Dragoș Moldovan, vocalistul formației de heavy metal din Timișoara, Pandora, a fost fascinat încă de mic de rockul aniilor ’80 adică Hair/Glam metal, fiind un mare fan al unor trupe ca Whitesnake, Motley Crue, Queensryche, Dio, Journey etc. În acest nou proiect al său a reușit să combine hard’n heavy-ul cu rockul alternativ, obținând în melodiile sale un sound asemănător ultimelor albume ale celor de la Pretty Maids sau Revolution Saints.Alături de el se află Stefan Cașcaval (Peregrinii, Unexpected) – Chitară bas și Gabi Totan – Tobe

Formația Atlantis și-a pus bazele în anul 2014, încă de pe atunci trasându-se principiile grupului – identitate, personalitate, calitate. Desigur, la acea vreme erau visurile care trebuiau construite prin resurse și multă muncă! În 2018, formația și-a stabilizat componența, așa cum o reflectă și numele (‘at-lantis – cei aleși’), renăscând într-o nouă formulă. Astăzi, Atlantis înseamnă Mihai Cicu (voce), Vlad Chiriac (chitară), Cristian Mihai Moghioroș (claviaturi), Răzvan Albu (baterie) și Sergiu Matei (chitară bass).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.