Drum de piatră din Timiș, care va asigura un acces mai ușor...

Drum de piatră din Timiș, care va asigura un acces mai ușor către granița cu Serbia, asfaltat în premieră FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Vești bune aduse de președintele Consiliului Județean Timiș. Călin Dobra a anunțat că, în acest moment, se lucrează la o șosea importantă din județ.

Este vorba de drumul de piatră DJ 588B, pe ruta Rovinița Mare – Percosova – Gherman, care va fi asfaltat în premieră. Principalii beneficiari vor fi locuitorii din Timiș din zona Gătaia – Birda, dar și mulți cărășeni.

„Modernizarea șoselei va asigura un acces mai facil către granița cu Serbia pentru mii de timișeni. În plus, acesta va reduce și presiunea de pe E70, pe sectorul Voiteg – Moravița. Utilajele trebuie să intre în teren, deoarece am semnat ordinul de începere a lucrărilor, durata de realizare fiind de nouă luni, însă, avem speranța că lucrarea va fi finalizată mai devreme. Drumul asigură legătura între DJ 588A și DN 57, spre județul Caraş-Severin și spre DN 59, punctul de trecere a frontierei Moravița”, a anunțat Călin Dobra.

Potrivit șefului CJ Timiș, sectorul de drum care a intrat în modernizare are o lungime de 13,5 kilometri.


Investiția se ridică la aproape 18 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri prin Programul Național de Dezvoltare Locală și de la bugetul CJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.