Dublă premieră cu timișorenii de la The Different Class: videoclip oficial și...

Dublă premieră cu timișorenii de la The Different Class: videoclip oficial și piesă în limba română VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Trupa timișoreană The Different Class are parte de o dublă premieră

Trupa timișoreană The Different Class are parte de o dublă premieră: prima piesă lansată oficial în limba română și primul material video oficial al formației.

„«Dancer» este prima piesă căreia i-am lansat videoclip oficial. E un trip primal, psihedelic, despre patimă, sinceritate, poftă. E filmul ală fără filtru ce îți rulează prin cap înainte să îl cenzurezi puțin. Câteodată gândim prea multe, zicem puține, cumulăm energii și refulăm când nu trebuie. Piesa și clipul sunt făcute din perspectiva nebuniei interioare scăpată de sub control. Let some of the dark out și #nutemaiascunde. Am lucrat cu oameni faini la proiect. În el joacă actrița Roxana Văduva iar de filmat s-a ocupat George Noroc.


Forma finală a clipului a fost editată de Flavius Retea, toboșarul nostru multi-tasking. Piesa este produsă de Michael Vușcan, mixată de Attila Lukinich și masterizată de George Perks”, a spus solistul formației, Cris Paul.

„Dancer” se va putea asculta cât de curând pe toate platformele disponibile (Spotify, Itunes, Deezer, etc.)  Trupa s-a înființat în 2013, având la activ numeroase concerte și un album. Prima jumătate a anului 2018 a însemnat pentru TDC producția și lansarea EP-ului „Allow”, format din cinci single-uri (Heat, Lust, Pride, Trust și Allow) și începutul colaborării cu producătorul muzical Sași Vuscan. Piesele de pe noul EP al trupei au apărut la o distanță de câte o lună între ele și au fost lansate în cadrul emisiunii „Îmi place să LogOut cu Bogdan Șerban”, dar s-au făcut auzite și la alte posturi de radio precum Radio România Actualități, Tananana, Radio Seven și alte radiouri locale sau online.

The Different Class experimentează cu fuziuni de riff-uri explozive și sonorități cinematice îmbrăcate în culorile instinctelor primare. Muzica trupei apare din nevoia de conectare, dezinhibare și ieșire din pasivitate. Întotdeauna vrea să ajungă fata în față cu oamenii care rezonează cu ea, iar împreună cu aceștia pătrunde în cele mai obscure zone ale minții și deschide toate sertarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.