După circul privind aerodromul Cioca, proiectul privind aprobarea regulamentului de utilizare a...

După circul privind aerodromul Cioca, proiectul privind aprobarea regulamentului de utilizare a fost votat

0
DISTRIBUIȚI

S-a terminat circul legat de Aerodromul Cioca, izbucnit în urmă cu două săptămâni, după ce consilierii judeţeni liberali, dar şi fostul şef al CJ Timiş Titu Bojin, au blocat revitalizarea acestuia şi s-au abţinut la vot în plen. Ulterior, liberalii s-au scuzat în faţa şefului lor, Nicolae Robu, pe motiv că nu li s-a explicat exact despre ce este vorba în proiectul de hotărâre.

Vă reamintim că proiectul care nu a trecut în şedinţa CJ Timiş prevedea aprobarea “Regulamentului de utilizare, folosinţă gratuită şi închiriere terenului situat în Timişoara, Calea Torontalui, km.


3”, fiind nevoie de votarea lui pentru organizarea unui concurs dedicat elevilor de liceu pe Aerodromul Cioca. În condiţiile în care proiectul nu a fost aprobat, organizatorii au fost nevoiţi să mute proba practică la aeroportul din Caransebeş.

Iată că după două săptămâni, consilierii judeţeni liberali s-au lămurit cu privire la importanţa proiectului, care a fost din nou supus votului, în şedinţa ordinară de astăzi. Consilierul judeţean PNL Viorel Coifan a ţinut să ia cuvântul pentru a întreba dacă concursul, care se desfăşoară începând de astăzi, a fost mutat în altă parte, stârnind râsete în sală. De asemenea, liberalul Nicu Bitea a precizat că “nu am primit informaţii foarte clare, nimeni nu ştia exact ce se întâmplă acolo. Dar de aici să se ajungă că noi, grupul de liberali, am vrut să blocăm proiectul, este deja mult prea mult”.

Călin Dobra, şeful CJ Timiş, i-a răspuns scurt liberalului, afirmând că “am înţeles ideea, doar că aţi votat împotrivă. Noi acum discutăm de a crea cadrul legal pentru posibilitatea organizării de evenimente pe suprafaţa respectivă”.

În final, proiectul de hotărâre a fost aprobat în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.