Este oficial: tânăra găsită moartă lângă Reşiţa a fost ucisă. Criminalul este...

Este oficial: tânăra găsită moartă lângă Reşiţa a fost ucisă. Criminalul este căutat

0
DISTRIBUIȚI

anamaria

Noi detalii şocante ies la iveală în cazul tinerei de 29 de ani care a fost găsită moartă, luni, pe un drum forestier, la aproximativ trei kilometri de oraşul Reşiţa, spre localitatea Secu.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a confirmat, astăzi, că femeia a fost omorâtă, iar în acest moment, oamenii legii încearcă să dea de urma criminalului.

„Din datele şi probele existente la acest moment rezultă că victimei S.A.C i-a fost suprimată viaţa şi în prezent se fac cercetări în vederea identificării autorului/autorilor faptei penale.


Totodată, urmărirea penală are caracter nepublic, astfel că alte date nu pot fi aduse la cunoştinţa opiniei publice, întrucât ar îngreuna ancheta”, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Vă reamintim că tânăra de 29 de ani găsită moartă avea o lovitură în zona capului, aceasta fiind dată dispărută de câteva zile. Femeia se numeşte Anamaria Suru, din Reşiţa, şi s-a întors recent din Italia, pentru a petrece sărbătorile pascale în ţară.

Foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.