Evenimente inedite la Bastion: biblii de colecție, atelier de caligrafie sau „Muzica...

Evenimente inedite la Bastion: biblii de colecție, atelier de caligrafie sau „Muzica teatrului”

0
DISTRIBUIȚI

Primul eveniment cultural al lunii aprilie la Centrul Multifuncţional Bastion este vernisajul expoziţiei „Muzeul Bibliei”, care va avea loc, astăzi, la ora 18.00. Expoziţia prezintă peste 500 de exemplare ale Bibliei, în diverse ediţii, diferite limbi şi dimensiuni.

Sâmbătă, 6 aprilie, începând cu ora 10.00, la centrul multifuncţional va avea loc un atelier de socializare prin caligrafie, organizat de asociaţia culturală „Salvaţi Patrimoniul Timişoarei”.


Participarea la atelier este gratuită, indiferent de vârstă, iar stilourile şi caietele vor fi puse la dispoziţie de voluntari.

La aceeaşi oră, în sala barocă a muzeului de artă, în cadrul expoziţiei Lindei Saskia Menczel, „Musica Universalis”, va avea loc evenimentul „Muzica Teatrului – Sunete Sculptate”, care se doreşte a fi un dialog între două proiecte îndelung prelucrate, expoziţia în sine şi muzica teatrului, iar duminică, de la orele 11.00 şi 12.30, teatrul pentru copii şi tineret „Merlin” prezintă avanpremiera spectacolului „Extraterestrul care îşi dorea ca amintire o pijama”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.