ASU Politehnica, o „captură” de un punct pe litoral. Suporterii timişoreni, verificaţi...

ASU Politehnica, o „captură” de un punct pe litoral. Suporterii timişoreni, verificaţi de „arme”, au ajuns cu întârziere la meci

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Farul Constanţa / Facebook

„Băieţii în ghete” au avut un meci foarte dificil la Constanţa cu Farul. Gazdele au deschis scorul devreme, dar ASU Politehnica a reuşit să obţină o remiză, scor 1-1, după un gol marcat în ultimul sfert de oră al întâlnirii prin Adrian Bedea. Elevii lui Cosmin Petruescu nu au fost încurajaţi decât după jumătatea reprizei a doua de către fani, căci aceştia au fost opriţi de poliţiştii rutieri la intrarea în Ploieşti în drumul spre Dobrogea.

Experimentatul Romeo Surdu a deschis scorul pentru gazde după doar 21 de minute. Murariu a fost solicitat în continuare iar la cabine s-a intrat cu 1-0 pentru gazde, care şi-au trecut în cont şi o bară în acest meci.

ASU Poli nu a cedat însă şi a reuşit să revină pe tabelă în minutul 74. A marcat nou intratul Adrian Bedea iar timişorenii par mai mulţumiţi la final cu punctul obţinut.

Formaţia pregătit de Cosmin Petruescu ocupă locul 15, cu 32 de puncte, fiind însă la doar două puncte peste locul 16, retrogradabil, ocupat de Daco-Getica.


Duminică, ASU Poli joacă acasă cu ultima clasată, Dacia Unirea Brăila, care a obţinut un succes surprinzător, scor 3-1, în intemediara de azi (runda 29), cu Energeticianul.

SSC Farul: R. Avram (cp) – Joao Diogo (85, Doumbia), Ispas, Ehmann, Neciu – Celestino, D. Toma – Fotescu (55, N. Moise), Diego Rosado, R. Miranda – Surdu (55, G. Păun). Antrenor: Petre Grigoraş.

ASU Politehnica: Murariu – Jurj, Mera (c), Scutaru, Cherecheş – Dros, B. Vasile (40, Bedea ) – A. Manea, Ignea, O. Ursu (78, Vidrăsan) – Cr. Ene (86, Coadă). Antrenor: Cosmin Petruescu.

Autocarul suporterilor, oprit în Prahova

ASU Poli a fost însoţită peste tot în ţară de fani. Chiar şi într-o zi de miercuri ultraşii timişoreni s-au deplasat tocmai în celălalt colţ al ţării cu un autocar. Poliţiştii rutieri i-au oprit însă pe DN1, pe sensul Braşov-Ploieşti, potrivit Mediafax. ”În urma verificărilor, asupra unora dintre pasageri au fost depistate diverse obiecte contondente, unele dintre acestea interzise a fi deţinute în asemenea circumstanţe, bricege, boxuri, bâte”, anunţă IJP Prahova, potrivit sursei menţionate.

Sebastian Novovic, preşedintele AST Druckeria, nu a efectuat deplasarea. „Nu am vorbit mult (cu băieţii din autocar), nu aveau nici baterie… Au ajuns prin minutul 70 la stadion… Au fost reţinuţi trei-patru ore pe traseu. Eu nu am fost acolo, nu am ce să comentez. De moment ce s-a plecat fără să se dea o amendă, fără incidente, de fapt nu s-a întâmplat nimic. S-au găsit nişte cuţite şi… pari, cred că dacă opreşti 90% din maşini găseşti ceva… Nu au fost incidente la meci. Au fost opriţi la Ploieşti pe drum şi ţinuţi vreo trei ore”, a comentat Novovic. Cel mai probabil fanii au fost opriţi pe traseu la „un pont”.

În jocul tur, de la Timişoara, câţiva susţinători ai gazdelor au sustras galeriei constănţene un banner de pe gard. Ultraşii dobrogeni au acuzat atunci că stewarzii i-au sprijinit pe suporterii timişoreni „în acţiune”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.