„Fericire florală”. Pregătiri pentru o nouă ediție a festivalului florilor, la Timișoara

„Fericire florală”. Pregătiri pentru o nouă ediție a festivalului florilor, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

timfloralis

Reprezentanții Primăriei Timișoara pregătesc de zori o nouă ediție a Timfloralis. În această primăvară, festivalul florilor este programat să aibă loc în perioada 19 – 21 aprilie.


Ediția din acest an va fi una extinsă, în premieră Timfloralis urmând să se desfășoare nu doar în Piața Victoriei și în Piața Libertății, ci și în Piața Unirii.

„În premieră în acest an, Primăria Municipiului Timișoara a extins festivalul Timfloralis și în Piața Unirii. În urma anunțului public, pentru a participa la festival, s-au înscris zece floriști locali, naționali și internaționali, care împreună cu Horticultura S.A., Facultatea de Horticultură și Casa Studenților din Timișoara vor înfrumuseța centrul istoric. Cele 22 de proiecte aprobate vor fi amplasate în fața Operei din Piața Victoriei, în Piața Unirii și în zona centrală a Pieței Libertății, unde se vor regăsi și flori și produse florale oferite spre vânzare”, a informat Primăria Timișoara.

În acest an, trei orașe înfrățite și-au manifestat dorința de a participa la festival. Astfel, vor fi prezenţi cu proiecte: Cernăuţi (Ucraina), Rueil-Malmaison (Franţa) şi Novi Sad (Serbia).

Tematica ediției din această primăvară a Timfloralis este „Floral Happiness”. Evenimentul este organizat de Primăria Timişoara, împreună cu Casa de Cultură a municipiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.