Hip hop de Timișoara. Piti și Maryliss au lansat o nouă melodie...

Hip hop de Timișoara. Piti și Maryliss au lansat o nouă melodie VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timișoara muzicală se pote bucura de apariția unui nou videoclip. Melodia „Anonim“, este o colaborare între Piti și Maryliss care va fi inclusă pe albumul discografic a celor de la Big West Family, disc ce va fi lansat pe parcursul acestui an.

„Videoclipul a fost filmat în Timișoara, iar de regie s-a ocupat Ciprian Dan Bilencu de la Happy End Studio. A fost o colaborare de bun augur. Luând în vedere că este prima mea colaborare cu o artistă, consider că piesa și videoclipul mi-au depășit așteptările.


Cât despre piesa în sine, am spus totul în versuri, cine va asculta cu mare atenție va putea sa deducă filmul piesei“, spune Piti.

În viitorul apropiat cei de la Big West Family mai exact Piti și Cash vor mai lansa alte două piese care vor avea parte și de videoclip.

Big West Family este o trupă timișoreană care a luat naștere în anul 2002, iar la sfârșitul anului trecut a lansat videoclipul piesei „Filme“, melodie care va fi inclusă pe cel de-al treilea material discografic, programat să se lanseze în cursul acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.