Încă doi copii, de trei și patru ani, pierduți de părinți în...

Încă doi copii, de trei și patru ani, pierduți de părinți în centrul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

copil ratacit

Părinții care vin cu copiii la plimbare prin centrul Timișoarei, mai ales în zilele de weekend când zona este foarte aglomerată, trebuie să fie mai atenți. Polițișii locali informează că, în acest sfârșit de săptămână, doi copii, de trei și patru ani, s-au pierdut în zona centrală. Asta după ce, în urmă cu o săptămână, oamenii legii s-au mai confruntat cu astfel de situații.

Astfel, Poliția Locală Timișoara informează că, duminică seara, în Piața Victoriei, oamenii legii au găsit o fetiță de aproximativ trei ani, care era speriată, plângea după mama ei și nu se putea comunica cu ea. Polițiștii locali au trecut la verificări reușind după aproximativ 20 de minute să o identifice pe mama micuței, care a declarat că locuiește în Germania și micuța nu știe limba română de aceea nu a reușit să spună cum o cheamă. Femeia a declarat că fetița s-a pierdut de ea în aglomerația din piață.

La scurt timp, de această dată în Piața Libertății, polițiștii locali au găsit un alt copil, un băiețel de aproximativ patru ani, care era derutat și spunea că s-a pierdut de părinți.


Polițiștii locali au apelat la reprezentanții teatrului care aveau amplasată o scenă în Piața Libertății, pentru a anunța părinții la microfon că li s-a găsit copilul. Aceștia au răsuflat ușurați când au văzut că micuțul este în regulă.

“Poliția Locală Timișoara constată că numărul unor astfel de cazuri a crescut în ultima perioadă și de aceea recomandă din nou părinților ca atunci când sunt în zone aglomerate, cum sunt Piața Victoriei, Piața Libertății, Unirii și altele, să fie mai atenți și să aibă grijă de copii deoarece se pot rătăci foarte ușor, iar în cazul în care acest lucru se întâmplă să sune imediat la numărul de urgență 112”, au informat reprezentanții instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.