Informatica Timişoara, învinsă fără drept de apel de „vechea gardă” a campioanei,...

Informatica Timişoara, învinsă fără drept de apel de „vechea gardă” a campioanei, aflată acum la Ciuc

0
DISTRIBUIȚI

Tânăra formaţie a Informaticii nu a avut nicio şansă de a răsturna calculele hârtiei în cel de-al doilea joc susţinut în play-off-ul Ligii I la futsal. Elevii lui Daniel Rupa au fost învinşi acasă cu 5-1 (3-0) de puternica Imperial Wet Miercurea Ciuc, principala beneficiară a destrămării echipei bănăţene de la finele lui 2018.

Informatica a început în formula: R.


Voin – Bogdanovic, Gavrilă, Grosu, Milovac. După 30 de secunde Szocs a şi deschis scorul cu un şut fără speranţe pentru Voin. La scurtă vreme, în minutul 3, Cristi Matei a făcut 2-0 pentru oaspeţi. Iar lucrurile păreau deja rezolvate imediat, căci Szocs a mărit avantajul pentru Imperial Wet. Au urmat momente în care vizitatorii au jucat cu o linie completă de ex-informaticieni: Rakic, Ovsiannikov, Bondar şi Deco intrând pe parchet, dar în portocaliul de Miercurea Ciuc acum.

În partea secundă Matei a dus scorul la 4-0 în minutul 24 din pasa lui Rakic. Fază aplaudată şi de către puţinii fani din „Olimpia”. Pe final s-au mai marcat două goluri. Kovacs pentru gazde, respectiv sârbul Milovac, care a semnat reuşita de onoare a gazdelor.

Prin această victorie Imperial a devenit favorită la câştigarea grupei şi prin urmare la un loc în marea finală naţională, având deja 9 puncte. Timişorenii au rămas fără punct acumulat în această fază a campionatului.

Pentru Informatica urmează un nou meci greu acasă, cu Dunărea Călăraşi, partidă programată pe 20 aprilie, în runda a 4-a a play-off-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.