Ioan Nasleu, prietenul de chefuri al interlopilor, noul director de la Piețe...

Ioan Nasleu, prietenul de chefuri al interlopilor, noul director de la Piețe SA. Cum a fost posibilă mișcarea

0
DISTRIBUIȚI

 

Ioan Nasleu, noul director de la Piețe SA Timișoara Foto: Virgil Simonescu

Ioan Nasleu, consilierul personal al primarului Nicolae Robu, va fi noul director de la Piețe SA, societatea municipalității al cărui consiliu de administrație îl conduce. Victor Ștefan, actualul director, a declarat pentru PRESSALERT.ro că ”este foarte adevărat, astăzi, îmi depun dosarul de pensionare, am vârsta și îmi ajunge. Sunt din anul 1992 la Piețe. Nu știu dacă o să mă mai implic în activitatea societății, depinde, dacă mi se oferă ceva, nu știu”. Conform lui Ștefan, Nasleu ”o să fie numit pe o perioadă de patru luni director, apoi se desfășoară concurs”.

Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că Nasleu se plimba cu un BMW care aparținea firmei Danyflor, care avea contracte de milioane de euro cu Primăria Timișoara pentru prinderea câinilor fără stăpân, ulterior Nasleu agresându-l verbal pe fotoreporterul site-ului.


Deși a câștigat doar 1975 lei pe lună, conform declarației de avere din 2016, Nasleu a petrecut o vacanță de lux în Caraibe și a dat ”vina” pe nașul său milionar din America. Nasleu a devenit celebru pentru chefurile cu interlopii din Timișoara, fiind nedespărțit de infractorul Lucian Boncu. De asemenea, PRESSALERT.ro a dezvăluit că ani de zile, Nasleu a completat în fals declarațiile de interese, uitând să treacă mai multe firme unde era acționar. Ulterior apariției articolului și-a modificat declarațiile de interese. Am publicat, în exclusivitate, informații despre scandalul pe care l-a provocat în clubul Fratelli, ajungându-se la intervenția Poliției, cât și despre un alt incident pe care l-a provocat în barul Storia, nemulțumit că nu și-a primit mobila gratis când a cerut-o.

Primarul Nicolae Robu i-a luat apărarea de fiecare dată și a plecat cu Nasleu în concediu, în această iarnă, în SUA. Ultima dată acesta susținând, după scandalurile în care omul său de încredere a fost implicat, edilul a susținut că ”pentru dumneavoastră faptele sunt clare, dar înțelegeți că, așa filosofic vorbind, nimeni nu are stea în frunte să se poată revendica purtător al adevărului absolut. Ni se pare fiecăruia că avem dreptate , dar Domnul așa ne-a creat, fără însemne și, prin urmare, totu-i relativ”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.