Ion Caramitru, în Consiliul Director al Asociației TM2021

Ion Caramitru, în Consiliul Director al Asociației TM2021

0
DISTRIBUIȚI

ion caramitru

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Culturală a Culturii a anunțat, astăzi, că au fost ocupate ultimele trei poziții permanente de membri ai Consiliului Director. Acesta lucru s-a întâmplat în cadrul Adunării Generale a membrilor asociației, care a avut loc ieri, când au fost discutate și aprobate punctele prevăzute în ordinea de zi, necesare pentru desfășurarea și dezvoltarea activității asociației și au fost analizate cererile depuse de către cei interesați pentru ocuparea celor trei poziții în Consiliul Director.

„În urma discuțiilor, prin votul membrilor prezenți, au fost desemnați, ca membri ai Consiliului Director, pe o perioadă de cinci ani, reprezentantul scenei cultural independente și al sectorului Industriilor Culturale și Creative, în persoana dlui Mihai Gafencu și reprezentantul sectorului cultural instituțional, în persoana dlui Claudiu Ilaș.


De asemenea, membrii AGA au validat propunerea facută de catre dl Horațiu Rada- Președintele C. D. privind desemnarea dlui Ion Caramitru în Consiliul Director, în calitate de personalitate publică din domeniul culturii, cu profil internațional”, a informat Asociația TM2021.

De asemenea, au fost desemnați, cu majoritate de voturi, membrii Consiliului de Audit, Guvernanță Culturală și Etică. Este vorba de Bunget Ovidiu Constantin, Clipa Cristian și Stan Ioana Zoita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.