La un pas de tragedie după ce un tramvai fără vatman a...

La un pas de tragedie după ce un tramvai fără vatman a circulat sute de metri, la Timișoara. Două persoane au ajuns la spital

0
DISTRIBUIȚI

 

tramvai

La un pas de tragedie, astăzi, într-o intersecție din Timișoara, după ce un tramvai scăpat de sub control a rulat singur sute de metri, a lovit două mașini și s-a oprit într-o altă garnitură.

Potrivit reprezentanților Societății de Transport Public Timișoara, vatmanul unui tramvai care circula pe linia 4, o femeie în vârstă de 54 de ani, s-a dat jos din garnitură, la intersecția străzilor Circumvalațiunii, Brediceanu și Bogdăneștilor.


Asta după ce s-a întrerupt energia electrică, astfel că tramvaiul s-a oprit.

Doar că după ce femeia a coborât să vadă ce se întâmplă, tensiunea a revenit. Vatmanul a uitat să tragă frâna hidraulică, astfel că garnitura a pornit singură din loc. Din fericire, în tramvai nu se afla niciun călător, pentru că toți s-au dat jos după ce tensiunea a picat.

Tramvaiul a rulat singur pe o porțiune de aproximativ 300 de metri și s-a oprit la două stații distanță. Pe traseu, garnitura a lovit două mașini și s-a oprit într-un alt tramvai, de pe linia 7, care era oprit în stația Balta Verde.

În urma impactului, cele două persoane aflate în tramvaiul lovit, vatmanița și un pasager, au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

“În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a arătat Inspectoratul Județean de Poliție Timiș.

Foto: Info Trafic Jud. Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.