Legendarul solist al trupei Celelalte Cuvinte, videoclip dedicat orașului lui de suflet,...

Legendarul solist al trupei Celelalte Cuvinte, videoclip dedicat orașului lui de suflet, Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Legendarul solist al trupei Celelalte Cuvinte, Călin Pop, pregătește lansarea unui nou videoclip extras din albumul personal „Fără Filtru“, care va fi dedicat orașului de suflet al artistului, Timișoara.

„Voi lansape data de 6 mai un nou clip pe noul meu canal propriu de youtube, pentru piesa “De Mai” extrasă de pealbumul “Fără Filtru” apărut anul trecut.Trebuie să precizez faptul că nu în absolut în toate filmările de pe youtube ale unuiartist neapărat trebuie să apară și el de fiecare dată .


Câteodată este suficientă și înfățișarea altor lucruri ca de exemplu natura, în candoarea ei tăcută dar grăitoare. „De Mai” fiind una dintre piesele nostalgice de pe albumul „Fără filtru” cu trimitere spre trecut, am ales o înșiruire a fotografiilor și a câtorva peisaje realizate de Marcel Neag și Virgil Simionescu, fotografi profesioniști din orașul florilor, Timișoara, orașul meu de suflet, cel al devenirii artistice“, spune Călin Pop.

Legendarul solist şi-a început cariera printr-un concert Celelalte Cuvinte care a avut loc la Casa Studenţilor din Timişoara în data de 13 decembrie 1981 și nu se află la prima „abatere“ în ceea ce privește materialele discografice solo. Albumul Fără Filtru a venit după surprinzătorul „Undeva“ (2014) și reconfortantul „Ritual de iarnă” (2015), iar la începutul acestui an a lansat materialul Amintiri de familie 2002, realizat alături de fiul său, Marius Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.