Mai mulți răniți după un grav accident pe Autostrada Vestului FOTO

Mai mulți răniți după un grav accident pe Autostrada Vestului FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1579346881">

Un microbuz în care se aflau 10 cetățeni bulgari a fost implicat într-un accident pe autostrada vestului, între localitățile timișene Giarmata și Remetea, pe sensul de mers spre Arad. În urma ciocnirii, o persoană a rămas încercerată.

„Accident rutier, autostrada A1, km 502. În accident au fost implicate o furgonetă în care se afla doar șoferul care nu necesită îngrijiri medicale, și un microbuz cu 10 persoane, cetățeni bulgari, dintre care o victimă încarcerată și încă patru victime care necesită îngrijiri medicale și alte cinci persoane cu contuzii minore. Victima încarcerată a fost extrasă și predată unui echipaj care o va transporta la spital. Se intervine cu trei autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje și motocicleta SMURD, dar și trei echipaje SAJ”, a transmis ISU Timiș. În cele din urmă, doi dintre răniți au fost transportați la spital.

Circulația a fost blocată pe sensul de mers Arad – Lugoj, în urma accidentului.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.