Methadone Skies a lansat videoclipul piesei „Contra”, care anunță noul material discografic...

Methadone Skies a lansat videoclipul piesei „Contra”, care anunță noul material discografic al rockerilor timișoreni VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii de la Methadone Skies au lansat recent videoclipul piesei Contra, piesă ce anunță cel de-al patrulea album de studio al rockerilor, „Different Layers of Fear”, care va apărea în data de 10 mai, prin propriul lor imprint, Haywire Records.

Materialul discografic conține șapte piese ce au un total de 72 minute. Trupa timișoreană care este activă din 2009, abordează un mix eclectic de psychedelic și stoner rock/metal cu diverse influențe precum post rock, doom metal și progressive rock.


Grupul nu și-a impus niciodată limite în experimentele sale, de aceea fiecare din cele trei albume lansate îmbină stiluri diferite provenite în principal din jam session-uri.

Noul album a fost înregistrat și editat la Consonance Studio Timișoara de către Edmond Karban, Cristian Popescu și Andrei Jumugă (membri dordeduh, Sunset in the 12th House) în perioada octombrie – decembrie 2018. Apoi, a fost mixat și masterizat de către James Plotkin (care a lucrat cu o multitudine de artiști precum Neurosis, Isis, Nadja, Tim Hecker, Fennesz sau Acid Mothers Temple ș.a.m.d) în decembrie 2018 – ianuarie 2019. Clape și sintetizatoare adiționale au fost adăugate de către Marius Muntean (The Thirteenth Sun, Black Water), iar pe piesa „A Glitch in the Sun” trupa a colaborat din nou cu Davide Straccione (Zippo, Shores of Null), acesta fiind la voce (primul featuring al solistului italian a fost pe „Tatabong”, de pe albumul Eclectic Electric lansat in 2014). Grafica a fost realizată în întregime de către Mihai Mănescu (aka Obsidian Nibs).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.