„Minicentura” Timișoarei, tot mai aproape de a fi finalizată. Ce drumuri vor...

„Minicentura” Timișoarei, tot mai aproape de a fi finalizată. Ce drumuri vor fi modernizate pentru fluidizarea traficului

0
DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Timiș a venit cu noi informații legate de minicentura Timișoarei, care ar urma să fie realizată cu bani din bugetul instituției cu scopul fluidizării traficului.

Vă reamintim că, în vara anului trecut, aleșii județeni au fost de acord cu transformarea unor drumuri comunale în drumuri județene, care ar urma să fie reabilitate.


Potrivit reprezentanților CJ Timiș, minicentura Timișoara va fi formată de drumul Șag – Sînmihaiu Român, Giroc – Urseni – Moșnița Nouă, de la Sînandrei la drumul național, de la Săcălaz la drumul național, Pișchia – Bencec – Herneacova – Recaș, Cenei – Beregsău Mic – Beregsău Mare și Iecea – Biled.

Recent, șeful CJ Timiș a anunțat că există șanse mari ca în acest an să fie scoasă la licitație realizarea acestor tronsoane de drumuri, pentru ca traficul în Timișoara să fie decongestionat.

„Anul trecut în toamnă am preluat câteva drumuri comunale la nivelul drumurilor județene și ne-am propus să demarăm toată documentația și să scoatem la licitație realizarea acestor tronsoane de drumuri. Este vorba de Iecea-Biled, de Sânmihaiu Român-Șag, Giroc-Urseni, drumuri importante care pot să asigure fluidizarea traficului și odată cu demararea și a centurii ocolitoare de sud, vom putea rezolva, dacă primăria nu reușește, o să reușim noi la nivelul județului să decongestionăm traficul în municipiul Timișoara”, a afirmat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.