Nasleu, pe urmele primarului Robu la cultul personalității. Ce felicitări a trimis...

Nasleu, pe urmele primarului Robu la cultul personalității. Ce felicitări a trimis de Paște noul director de la Piețe SA

1
DISTRIBUIȚI

Proaspăt instalat ca director general la Piețe SA, Ioan Nasleu a făcut prima mișcare de imagine. La propriu. A trimis felicitări de Paște în care lângă tradiționalele ouă colorate și mesaj apare și fotografia sa deasupra semnăturii Ioan Nasleu, director general SC Piețe SA Timișoara. Imaginea cu Nasleu a fost luată de pe contul acestuia de Facebook. Nasleu calcă pe urmele protectorului său Nicolae Robu, a cărui imagine apare de doi ani pe coperta agendelor Poliției Locale Timișoara și care a devenit celebru în România pentru modul în care se laudă singur ori de câte ori are ocazia.

Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit că Nasleu s-a mutat de curând și locuiește într-o vilă a firmei liderului interlop Alin Gherman și că a făcut un obicei din a chefui cu interlopii din Timișoara. De asemenea, PRESSALERT.ro a dezvăluit că ani de zile, Nasleu a completat în fals declarațiile de interese, uitând să treacă mai multe firme unde era acționar.


Ulterior apariției articolului și-a modificat declarațiile de interese. Am publicat, în exclusivitate, informații despre scandalul pe care l-a provocat în clubul Fratelli, ajungându-se la intervenția Poliției, cât și despre un alt incident pe care l-a provocat în barul Storia, nemulțumit că nu și-a primit mobila gratis când a cerut-o. Primarul Nicolae Robu i-a luat apărarea de fiecare dată și a plecat cu Nasleu în concediu, în această iarnă, în SUA. Ultima dată acesta susținând, după scandalurile în care omul său de încredere a fost implicat, edilul a susținut că ”pentru dumneavoastră faptele sunt clare, dar înțelegeți că, așa filosofic vorbind, nimeni nu are stea în frunte să se poată revendica purtător al adevărului absolut. Ni se pare fiecăruia că avem dreptate , dar Domnul așa ne-a creat, fără însemne și, prin urmare, totu-i relativ”.

1 COMENTARIU

  1. ,,totu-i relativ” spune Primarul Robu. Are dreptate! Chiar şi în cazul în care, tot el spune că nu ştie nimic despre încălcarea legii de către Primărie sau că totul e legal. De fapt, ce ar mai putea să spună în situaţia lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.