Necaz de sărbători. Casa unei familii a fost cuprinsă de flăcări chiar...

Necaz de sărbători. Casa unei familii a fost cuprinsă de flăcări chiar în timpul slujbei de Înviere FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Pompierii au fost solicitați de urgență noaptea trecută, în jurul orei 0.00, pentru a interveni la un incendiu izbucnit pe strada Avram Iancu din localitatea arădeană Ineu.

La fața locului s-a deplasat de urgență Detașamentul de Pompieri Ineu, cu o autospecială de stingere și cinci subofițeri, aceștia fiind sprijiniți apoi și de o autospecială de stingere de 9.000 de litri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, proprietarii nefiind acasă în momentul izbucnirii incendiului. „S-a intervenit În principal pentru protecția vecinătăților și limitarea propagării focului la casele vecine. Incendiul a fost observat în momentul în care ardea o încăpere din interior (bucătărie). În total au ars aproximativ 150 de metri pătrați”, a transmis ISU Arad.

Ulterior, reprezentanții pompierilor au transmis că, în urma cercetărilor la fața locului, cauza probabilă a incendiului a fost stabilita ca fiind un scurtcircuit electric, împrejurarea determinantă fiind „conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată în urma unei acțiuni mecanice ori fizice”.

 

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.