Noapte de ritmuri electronice și petrecăreți numeroși alături de spaniolul Paco Osuna,...

Noapte de ritmuri electronice și petrecăreți numeroși alături de spaniolul Paco Osuna, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2129825710">

La sfârșitul săptămânii trecute, petrecăreții din Timișoara și nu numai, au luat cu asalt clubul Database pentru o noapte de neuitat care l-a adus în orașul nostru pe binecunoscutul artist spaniol Paco Osuna.

Cu o carieră care se întinde pe parcursul a mai mult de două decenii, invitatul special al nopții este considerat unul din cele mai cunoscute nume ale muzicii electronice de dans. Artistul faimos atât pentru producțiile sale cât și pentru stilul său de a mixa este invitatul unor petreceri de top din întreaga lume, find invitat să mixeze în următoarele luni la Londra, Barcelona, Insulele Canare, Mexico, Berlin, Amsterdam, Sydney sau New York. Înaintea setului său de la Timișoara, Paco Osuna a susținut câteva petreceri în Miami, în cadrul evenimentului Ultra Music Festival.

Celebrul DJ a mai fost prezent în orașul nostru fiind invitat să mixeze acum doi ani în cadrul Music Travel Festival și acum nouă ani în cadrul unui eveniment derulat sub marca Hey After The Ride.

La petrecerea derulată în Timișoara, alături de el au mai mixat Luca M și JUST 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.