Număr uriaș de rampe de gunoi ilegale descoperite de polițiștii locali în...

Număr uriaș de rampe de gunoi ilegale descoperite de polițiștii locali în două cartiere din Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Locuitorii din cartierele Mehala și Ronaț s-au plâns, ieri, polițiștilor locali cu privire la problemele cu care se confruntă, acestea nefiind deloc puține. Astfel, oamenii legii au stat de vorbă cu 149 de timișoreni, în cadrul unei acțiuni organizată cu scopul principal de a relaționa cu cetățenii, de a constata la fața locului problemele cu care aceștia se confruntă și de a lua măsuri în cazul în care situația o impune, în cazul altor probleme semnalate, acestea fiind direcționate către instituțiile abilitate.

Printre problemele semnalate de locuitorii din cele două cartiere din Timișoara s-au numărat: mașini parcate pe spațiul verde pe str. Taborului, prezența persoanelor care caută prin tomberoane și fac mizerie pe str. Bârzava, cetățeni care aruncă deșeuri din mașini pe str. Amzei, blocarea căilor de acces în curtea imobilelor pe str. Banu Mărăcine, Țebea, Ghioceilor și Aprodul Movilă, deținători de animale de companie care nu strâng după aceștia dejecțiile din Parcul Bucovina sau prezența oamenilor străzii în același parc.

De asemenea, în cadrul constatărilor și în urma semnalărilor cetățenilor, au fost identificate de polițiștii locali și un număr de 28 locații în care se aflau mașini ce păreau a fi abandonate și care vor fi verificate pentru a se stabili dacă intră în această categorie din punct de vedere legislativ, opt locații identificate ca terenuri virane neîmprejmuite și cu imobile degradate, precum și 57 de locații în care se aflau abandonate deșeuri.

„Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află, pentru luarea măsurilor de remediere.


Acțiunile continuă și în perioada următoare și în celelalte cartiere ale municipiului”, a informat Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.