Numărătoare inversă pentru distracție. Afiș atractiv pentru amatorii de sunete electronice

Numărătoare inversă pentru distracție. Afiș atractiv pentru amatorii de sunete electronice

0
DISTRIBUIȚI

Ponton Casa Baraj măsoară, în paşi de dans, timpul până la petrecerea-maraton de 1 Mai. „The Colossal Countdown to 1st of May” este o triplă aventură de noapte, care are loc în perioada 28 – 30 aprilie, la Văliug, în staţiunea Crivaia.


Evenimentul de anul acesta duce tradiţia la nivelul următor, prezentând un line-up foarte atractiv, pentru degustătorii sunetelor electronice.

Mark Knight, SABB şi illyus & Barientos formează tridentul principal care va domina atmosfera de pe lac, din spatele pupitrului. Dirty Nano, Sllash and Doppe, Andre Rizo şi Afgo aduc putere la platane, reprezentând muzica electronică românească la superlativ, alături de Vladimir şi Narciss, doi tineri extrem de promiţători la butoane. Gazdele petrecerii sunt John Trend şi Jay Ko – păpuşarii care trag sforile sub titlul de rezidenţi absoluţi ai locaţiei.

La acelaşi event de anul trecut, pontonul a fost zguduit de aproximativ 3.000 de oameni, iar anul acesta sunt estimaţi cu 1.000 mai mulţi. Petrecerile by day, îmbăiate de soare şi event-urile masive de după apus se mixează cu peisajul, lacul, natura şi aerul de munte. Locul este renumit pentru sentimentul de libertate pe care îl oferă, ducând experienţa la următorul nivel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.