Pasiune criminală: o femeie a murit după ce a fost înjunghiată de...

Pasiune criminală: o femeie a murit după ce a fost înjunghiată de fostul concubin UPDATE 2 Ultimele cuvinte ale victimei: „Florine, ce faci?” FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Crimă teribilă în zona depoului de locomotive din Timișoara. O femeie care lucra la o firmă de curățenie a fost înjunghiată și a murit la scurt timp.

Strada Dunărea a fost împânzită de polițiști, care au început cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut groaznicul incident.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Conform primelor informații, femeia care stătea pe bancă în fața blocului în care avea o garsonieră a fost înjunghiată de concubin, care a lovit-o de mai multe ori cu un cuțit. Agresorul a fugit după comiterea faptei și este căutat acum de polițiști.

UPDATE 2 Femeia în vârstă de 30 de ani a murit după ce a fost lovită de patru ori cu un cuțit, de două ori zona toracică și de două ori zona cervicală, fiind atinsă la un plămân și la o arteră.

Conform martorilor, victima era urmărită de mai multă vreme de bărbatul pe care nu mai dorea să-l vadă.


„Ei s-au desăpărțit, ea lucra la vagoane, aici la CFR. M-a sunat pe mine pe la prânz și mi-a zis ăla a venit, mă urmărește și e beat. Eu când am venit spre clădire l-am văzut pe pod. Nici n-am vorbit mult, în 20 de minute a apărut la colț aici, la doi metri de bancă. N-a zis nimic, doar a fugit spre bancă și a înjunghiat-o direct. Ea a apucat să zică doar Florine, lasă-mă-n pace”, a spus vecina care a fost martora crimei.

„Soacră-sa a venit săptămâna trecută aici și i-a făcut scandal, i-a spus că o să aibă probleme, că el n-o să renunțe așa ușor”, a completat o altă vecină.

UPDATE 3 Atât victima, cât și criminalul, erau angajați la firma de curățenie care făcea salubrizare în depoul de locomotive aflat în apropiere. În pregătirea crimei, bărbatul a învelit cuțitul într-un ziar, pentru a nu atrage atenția pe stradă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.