O fetiță care s-a pierdut de mama ei în Piața Libertății, găsită...

O fetiță care s-a pierdut de mama ei în Piața Libertății, găsită de polițiștii locali

0
DISTRIBUIȚI

fetita ratacita

Polițiștii locali din Timișoara trag un semnal de alarmă cu privire la faptul că micuții se pot pierde foarte ușor de părinți, mai ales în zonele aglomerate din oraș. Potrivit reprezentanților instituției, doar în ultima lună, trei copii s-au rătăcit în zona centrală a orașului.

Ultimul caz cu care s-au confruntat oamenii legi a fost ieri, în jurul orei 15.00, când prin 112 s-a anunțat dispariția unei fetițe de lângă mama ei, cu domiciliul în Arad, cu care se afla la plimbare în centrul Timișoarei.

În baza descrierilor, polițiștii locali au trecut imediat la verificări în zonă depistând fetița în vârstă de 10 ani în Parcul Civic.


Aceasta a confirmat că s-a pierdut de mama ei, spunând cum o cheamă. Fetița a fost preluată de polițiștii locali și predată mamei sale, de față fiind și un echipaj de jandarmi

“Poliția Locală Timișoara constată că numărul unor astfel de cazuri a crescut în ultima perioadă, acesta fiind cel de-al treilea caz în ultima lună în care copii care se rătăcesc de părinți sunt găsiți de polițiștii locali. De asemenea, Poliția Locală Timișoara recomandă părinților ca atunci când sunt în zone aglomerate, cum sunt Piața Victoriei, Piața Libertății, Unirii și altele, mai ales în zilele în care este vreme frumoasă sau se desfășoară diferite manifestări publice și aceste locații sunt frecventate de un număr mare de persoane să acorde mai multă atenție copiilor, să nu-i lase singuri și să îi țină de mână deoarece foarte ușor se pot rătăci de cei dragi, iar în cazul în care acest lucru se întâmplă să sune imediat la numărul de urgență 112”, a informat Poliția Locală Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.