O nouă investigație PRESSALERT.ro – culisele celui mai mare ”tun” imobiliar din...

O nouă investigație PRESSALERT.ro – culisele celui mai mare ”tun” imobiliar din Timișoara ultimilor ani. Află conexiunile neștiute dintre admnistrație și lumea interlopă

2
DISTRIBUIȚI
<


p>

PRESSALERT.ro va dezvălui, începând de mâine, culisele celui mai mare tun imobiliar din Timișoara ultimilor ani. Investigația vă va arata conexiunile dintre administrația locală și cei care se află în spatele operațiunii de proporții care a însemnat, inclusiv, diminuarea patrimoniului municipalității.

Cine sunt cei doi primari celebri ale căror nume apar în acest scandal, ce lider al lumii interlope este implicat, cine locuiește într-o vilă construită în noul El Dorado imobiliar sau cine sunt ”pionii” care au fost aruncați în lumina reflectoarelor pentru ca păpușarii să poată manevra terenuri de milioane de euro, puteți afla citi, începând de mâine, PRESSALERT.ro.

2 COMENTARII

  1. Ar fi interesant sa aflati si de un alt tun al mafiei italiene care se pregătește cu sprijinul administrației locale! Cum se pot transforma peste noapte terenuri de case in terenuri unde se pot ridica blocuri cu n.apartamente.!
    Keep in touch!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.