Operațiune de amploare a Poliției pentru capturarea celui care a vrut să...

Operațiune de amploare a Poliției pentru capturarea celui care a vrut să ucidă un paznic de vânătoare. Ce urmează să se întâmple

0
DISTRIBUIȚI

Amplă operațiune declanșată, în această dimineață, de Poliție pentru capturarea unui bărbat care a împușcat un paznic de vânătoare. Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 9 martie 2017, când angajatul Direcției Silvice Gurahonț , cobora pe un drum forestier cu autoturismul său de la locurile unde hrănise animalele sălbatice.


Valentin Tamaș care era împreună cu o alăt persoană în zona  Văii Iacobini, având asupra lor arme letale pe care erau montate lanterne, a tras spre mașina maistrului de vânătoare. Rănit, acesta a reușit să ajungă la cabana din apropiere, fiind transportat la spital. Medicii au stabilit că i-a pus viața în pericol.

Curtea de Apel l-a condamnat definitiv, săptămâna trecută, la opt ani de închisoare pe Tamaș pentru tentativă de omor, dar acesta a dispărut. Poliția Arad a a anunțat că ”la aceasă oră, efective lărgite ale forțelor de ordine au pornit în căutarea urmăritului național Tamaș Valentin. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase , Serviciului de Ordine Publică, Poliția orașului Sebiș, Sectiile rurale 9 Sebiș și 10 Gurahonț, cu sprijinul Jandarmeriei Sebiș vor efectua căutări în pădurile din zona Gurahonț, sălașuri, cabane, precum și în toate localitățile din zonă”. Dacă va fi găsit, bărbatul va fi dus în penitenciarul de maximă securitate de la Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.