Opt vietamenzi, ”sardele” într-o autoutilitară ca să iasă ilegal din România

Opt vietamenzi, ”sardele” într-o autoutilitară ca să iasă ilegal din România

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II-Csanadpalota au descoperit, duminică seara, ascunși în interiorul unei autoutilitare conduse de un cetăţean leton, opt vietnamezi care încercau să iasă ilegal din România.

Potrivit Poliției de Frontieră, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară cetăţeanul leton K.S., în vârstă de 49 de ani, la volanul unei autoutilitare.

Poliţiştii de frontieră au controlat mijlocul de transport şi au descoperit ascunși, în compartimentul marfă al acestuia, într-un spaţiu special amenajat printr-un perete dublu, opt bărbaţi.

Cei în cauză au fost conduşi la sediul instituţiei pentru cercetări, unde, în urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt cetățeni vietnamezi, cu vârste cuprinse între 21 şi 35 de ani, care au intrat legal în România.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru şoferul ansamblului rutier şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţenii străini, la finalizarea cercetărilor urmând a se dispune măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.