Peste 100 de şoferi care şi-au parcat maşinile în zona pietonală a...

Peste 100 de şoferi care şi-au parcat maşinile în zona pietonală a Timişoarei, “arşi” la buzunare

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii locali, atât în civil cât şi în uniformă, au aplicat aproape 150 de amenzi, doar în ultima săptămână, după ce au descoperit o serie de nereguli în zona pietonală a Timişoarei.

Poliţia Locală Timişoara informează că în ceea ce privește curățenia, prezența oamenilor legii în civil s-a dovedit a fi benefică, deoarece s-a constatat o scădere a numărului celor care au aruncat pe jos resturi. În total, în ultimele zile, au fost aplicate 29 de amenzi, cuprinse între 500 şi 1.000 de lei.

De asemenea, alte 107 sancţiuni, cuprinse între 290 şi 725 de lei, au fost aplicate de către poliţiştii locali şoferilor care îşi parchează maşinile în zona pietonală.


Totodată, şi patru timişoreni care cu circulat cu trotinete, skateboard-uri, role și alte mijloace de locomoție prin centrul oraşului au fost amendaţi.

“Poliția Locală Timișoara recomandă cetățenilor care se plimbă în aceste zile în zona centrală a municipiului să evite să arunce resturi pe jos, dar și să pătrundă cu autovehiculele în zona pietonală sau să circule cu biciclete, trotinete, skateboard-uri etc în acest perimetru interzis”, a informat Poliţia Locală Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.