PNL nu va înlătura panourile electorale din intersecțiile din Timișoara, deși BEJ...

PNL nu va înlătura panourile electorale din intersecțiile din Timișoara, deși BEJ a luat o decizie în acest sens. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

panou electoral pnl

PNL Timiș nu are de gând să înlăture afișele electorale montate în diferite intersecții din Timișoara. Asta după ce PSD Timiș a sesizat Biroul Electoral Județean cu privire la faptul că aceste panouri ar îngreuna circulația rutieră.

Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că BEJ a dat dreptate PSD Timiș și a dispus ca aceste afișe să fie înlăturate. Pe de altă parte, filiala județeană a PNL a contestat decizia la Biroul Electoral Central, care a hotărât să anuleze rezoluția dată de BEJ.

„Vreau să vă vorbesc despre sesizarea făcută de PSD Timiș vizavi de afișajele pe care le avem noi, postate în diverse locuri din oraș, în această perioadă de precampanie, când toate toate partidele își fac cunoscută existența.


La BEJ s-a dat câștig de cauză sesizării PSD, dar filiala Timiș a PNL a depus contestație la Biroul Electoral Central și acolo s-a anulat rezoluția BEJ Timiș, ajungându-se la concluzia că nu s-au întâmplat acele lucruri în afara legii, pe care le-a văzut astfel PSD și BEJ. Eu nu vreau să fac prea multe comentarii, ce m-a mirat a fost că PSD-ul nu s-a legat decât de materialele PNL, deși în aceleași condiții sunt în oraș și materiale ale altor partide politice și a părut ciudat oarecum că celelalte n-au deranjat, au deranjat doar cele ale PNL. Nu avem încă publicată motivarea pentru decizia BEC și nici nu cred că este cazul să vorbim foarte mult despre acest subiect. Noi ne conformăm deciziei pronunțată, anunțată deja și au rămas pe poziții acele materiale”, a declarat Nicolae Robu.

Liderul PNL Timiș a mai precizat că sondajele arată că partidul din care face parte va obține cel mai bun scor la alegerile europarlamentare de la sfârșitul lunii mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.