PNL pornește din Banat spre victoria de la europarlamentare (P)

PNL pornește din Banat spre victoria de la europarlamentare (P)

0
DISTRIBUIȚI

PNL a ales să pornească de la Timișoara în cursa pentru câștigarea alegerilor europarlamentare din 26 mai. Candidații liberali s-au prezentat sâmbătă, 30 martie, în fața bănățenilor. La acest eveniment au participat Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan, cel care deschide lista candidaților PNL, dar și numeroși alți lideri naționali. Cei 5000 de aleși locali și simpatizanți ai PNL veniți din tot Banatul au dat tonul de energie și hotărâre al acestui eveniment, arătând că liberalii sunt mobilizați și pornesc cu dreptul în acest ciclu electoral.

În discursul său, președintele PNL, Ludovic Orban, a atras atenția că „Democrația înseamnă normalitate. Trebuie să ne batem în fiecare zi pentru a apăra aceste valori, aceste principii. Pentru a apăra șansa fiecăruia dintre noi de a reuși în viață. Alegerile pentru Parlamentul European sunt mult mai importante decât toate celelalte alegeri pe care le-am avut. Din păcate, în România, în 2016, în decembrie, a reajuns la putere o grupare care e bântuită de fantoma comunismului și care urmărește în mod sistematic să încalce drepturile și libertățile fiecărui român, să atenteze la șansa la prosperitate a fiecărui român, să alunge românii care încearcă să trăiască într-o societate normală”.

Rareș Bogdan, aflat pe prima poziție a listei de candidați PNL la alegerile pentru Parlamentul European, a dezvăluit motivul pentru care Timișoara a fost aleasă pentru primul mare eveniment de prezentare a candidaților: „De aici a început în urmă cu 30 de ani Revoluţia Română.


Revoluţia liberală trebuie să înceapă azi de aici. România are nevoie de cel mai puternic partid al dreptei româneşti. Vă cer să nu vă fie frică de PSD, de ameninţările lor, de presiunile lor. Poate niciun partid, niciodată un partid nu şi-a bătut joc cum şi-a bătut Dragnea cu PSD. Vom câştiga alegerile europarlamentare şi vom ridica România din noroi”.

Obiectivul Partidului Național Liberal, anunțat la Timișoara, este obținerea victoriei la alegerile europarlamentare din mai 2019. La acest scrutin, românii vor arăta că prețuiesc valorile comune ale Europei și resping fără drept de apel discursul anti-european. Românii vor alege ca țara noastră să fie în prima linie a deciziilor privind soarta Uniunii, și nu să fim spectatori. PNL este singurul partid mare din România care este respectat și apreciat în interiorul familiei politice din care face parte. Liberalii au arătat deja că pot influența deciziile Partidului Popular European, cel care conduce destinele Uniunii, pentru a aduce beneficii majore pentru România.

România europeană este cea care va putea să le ofere cetățenilor săi un nivel de trai la nivel occidental, spitale moderne și o educație performantă. Prioritățile PNL sunt legate de folosirea instrumentelor și fondurilor europene pentru construirea spitalelor regionale, legarea tuturor regiunilor țării prin drumuri moderne,  sprijinirea fermierilor așa cum se cuvine, prin creșterea subvenției la hectar, dar și finanțarea școlilor profesionale și tehnologice după model european.

Victoria românilor asupra comunismului a început în Banat, la Timișoara. Tot de aici se va da semnalul că România spune „Stop!” abuzurilor PSD. Banatul votează pentru România europeană, Banatul votează PNL!