Poarta care bloca ilegal strada pe care locuiește omul de încredere al...

Poarta care bloca ilegal strada pe care locuiește omul de încredere al primarului Robu, demolată după sesizarea PRESSALERT.ro

6
DISTRIBUIȚI
Poarta care bloca drumul public din zona Urseni

În timpul documentării anchetei despre modul în care aproape cinci hectare de teren din pepiniera Horticultura SA au ajuns în proprietate privată după o serie de manevre dubioase și cum s-au aprobat PUZ-uri cu cântec în zona Urseni de către Primăria Timișoara, am descoperit că o stradă din Timișoara era blocată de un gard și de poartă. În zona unde a fost construită vila construită de firma liderului interlop Alin Gherman în care s-a mutat Ioan Nasleu, omul de încredere al primarului Nicolae Robu, circulația pe drumul public era restricționată cu porți păzite, de obicei, de un muncitor.


În zonă se construiesc mai multe case.

Când l-am întrebat marți pe Nicolae Robu cum este posibil ca un drum public să fie blocat, primarul Timișoarei a susținut că nu știe și a cerut Poliției Locale să verifice informația și să ia măsuri. Aseară, Robu ne-a transmis că poarta a fost demolată, trimițând și o fotografie ca dovadă. Până la ora redactării acestui material, Poliția Locală nu a comunicat dacă a aplicat și vreo sancțiune.

Imaginea transmisă de primarul Nicolae Robu ca dovadă a demolării porții ilegale

6 COMENTARII

  • E aceeasi strada! poza e facuta de dincolo de poarta, adica din „fostul interior” spre exterior de unde este facuta prima poza!

   P.S.: uita-te la ghereta de paza! In prima poza e in dreapta, iar in a doua poza e in stanga!
   Be smart!

  • Dacă Primăria voia să dovedească ceva trebuia să facă poza din același unghi și să nu genereze discuții cu interior exterior, stânga dreapta între cei mai mult sau mai puțin,, smart”. Dar ei ori nu sunt smart ori sfidează opinia publică adică nu le pasă. Mai mult, relevantă era poarta de la Calea Urseni, adică prima poartă care a blocat acesul pe tot drumul public ani de zile și nu una care a blocat accesul doar pe o porțiune din el. Prima poartă a putut fi văzută de toată lumea care trecea pe Calea Urseni, ce era în spatele ei se vedea mai greu.

 1. Veniti va rog pe strada Campului, sa vedeti cum si-au ‘adjudecat’ niste smekeri spatiu public, si si-au pus chiar bariere. Asta pe o parte… pe cealalata, alt cetateni mai breji, si-au ingradit terenul di fara casei – evident – ILEGAL. In zona Campului este proiectata sa se efectueze o strada – s-a platit studiu si exista planuri de foarte multi ani. Dar.. posibil… cei cu vile care si-au adjudecat si si-au ingradit ILEGAL terenul din fata casei… NU DORESC ASTA .. si poate chiar impiedica. Ma gandesc sa fac o sesizare la toate autoritatile statului, inlcusiv DNA.. poate terminam odata cu smecheria asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.