Primarii liberali din vestul țării, întâlnire la Timișoara. Despre ce au discutat

Primarii liberali din vestul țării, întâlnire la Timișoara. Despre ce au discutat

0
DISTRIBUIȚI

intalnire primari liberali

Timișoara a găzduit, astăzi, un eveniment organizat în premieră în zona de vest a țării. Este vorba de prima întâlnire sub titlul de Forumul aleșilor locali liberali din reședințele județelor din Regiunea 5 Vest, la care au participat Nicolae Robu, primarul Timișoarei, Gheorghe Falcă, primarul Aradului, și Ioan Popa, primarul Reșiței.

“Au fost un număr de consilieri locali din cele patru municipii și trei din cei patru primari, colegul Florin Oancea de la Deva este plecat din țară și nu a putut fi prezent.


Am discutat diverse aspecte privind administrația publică locală, schimb de idei, de experiență între noi și am discutat și aspecte politice, pentru că noi avem ca țintă câștigarea alegerilor europarlamentare din 26 mai în toate aceste patru județe și desigur ținta PNL este să câștige alegerile la nivel național”, a declarat Nicolae Robu.

De asemenea, primarul Reșiței a precizat că astfel de întâlniri sunt extrem de utile pentru dezvoltarea orașelor din această regiune.

“Mi se pare foarte util genul acesta de întâlniri și ne-am propus să organizăm de patru ori pe an, în fiecare municipiu reședință de județ, pentru că putem să fructificăm exemple de bune practici de la unii la ceilalți și în felul acesta să preluăm hotărâri de consiliu local care au dus la ceva bun pentru orașele care le-au pus în practică”, a adăugat Ioan Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.