Primarul pesedist care coordonează Pro România Timiș nu a fost exclus din...

Primarul pesedist care coordonează Pro România Timiș nu a fost exclus din PSD, deocamdată

0
DISTRIBUIȚI

Primarul comunei Variaș, Nicu Birău, care coordonează de câteva luni Pro România Timiș, nu a fost încă exclus din PSD.


Vă reamintim că Birău nu dorește să-și dea demisia din PSD, deși a anunțat că va candida la alegerile locale din 2020 din partea Pro România, pentru că, potrivit legii, își va pierde mandatul.

Călin Dobra, președintele PSD Timiș, anunța, săptămâna trecută, că o decizie în cazul primarului de la Variaș va fi luată în cadrul Biroului Permanent Județean, fiind analizată chiar și posibilitatea de a fi exclus din partid. Dar iată că acest lucru nu s-a întâmplat.

Liderul PSD Timiș ne-a declarat, astăzi, că săptămâna trecută, în Biroul Permanent Județean, s-a luat decizia doar să fie dizolvată organizația de la Variaș, nu și retragerea sprijinului politic lui Nicu Birău.

„În Biroul Permanent Județean s-a decis dizolvarea organizației de la Variaș. Asta înseamnă că toți cei care au avut funcții de conducere și-au pierdut funcțiile din PSD Variaș. Nicolae Birău rămâne membru, deocamdată, o să numim pe cineva interimar acolo, care să analizeze situația, să convoace ședința, să vadă cine se mai implică și cine rămâne în PSD sau nu. Asta e o primă măsură”, a afirmat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.