Primarul PSD care coordonează Pro România Timiș, șanse mari să fie dat...

Primarul PSD care coordonează Pro România Timiș, șanse mari să fie dat afară din partid

0
DISTRIBUIȚI

Din toamna anului trecut, activitatea filialei din Timiș a Pro România, partidul fostului premier Victor Ponta, este coordonată de primarul PSD de Variaș, Nicolae Birău.


Edilul din comuna timișeană a anunțat că la alegerile locale din 2020 va candida pentru un nou mandat din partea Pro România, dar cu toate acestea nu a dorit să-și dea demisia din PSD.

Asta pentru că, potrivit legii, dacă va pleca din partid, își va pierde mandatul. În aceste condiții, soarta primarului a rămas incertă. Totul până mâine, când, potrivit șefului PSD Timiș, Călin Dobra, o decizie cu privire la primarul de la Variaș va fi luată în Biroul Politic Județean.

„O să discutăm mâine în Biroul Politic Județean, va trebui să luăm o măsură, va fi analizată mâine în Biroul Politic Județean situația primarului din Variaș. Inclusiv această decizie (n.r. de a fi exclus din partid) va fi analizată, pentru că dânsul și-a asumat clar coordonarea activității Pro România. I-am mai cerut o dată demisia și am văzut că nu și-a dat-o, pentru că așa era normal. Dacă vrei să pleci la alt partid, trebuie să-ți dai demisia din PSD. Nu și-a dat demisia, vom analiza în Biroul Politic Județean situația și vom vedea ce vom face mai departe. A candidat sub sigla PSD”, a afirmat Călin Dobra, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PSD Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.