Primarul Nicolae Robu, cu un ochi învinețit și patru copci. Ce s-a...

Primarul Nicolae Robu, cu un ochi învinețit și patru copci. Ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu, care este și liderul PNL Timiș, și-a făcut prezența, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul partidului, cu ochiul stâng învinețit și cu copci la sprânceană. Edilul a explicat, chiar la începutul conferinței, că nu l-a bătut nimeni, ci a fost lovit în timpul unui meci de fotbal, fiind un împătimit al acestui sport.

“Ca să lămurim din start lucrurile, pentru cei ce ați mai fost în contact cu mine în această săptămână, am niște ornamente pe față, sunt de la ultimul joc de fotbal pe care l-am avut luni seara și nicidecum de la întâlnirile pe care le-am avut în timpul săptămânii cu cetățenii pe teme fierbinți, e adevărat, precum demolarea garajelor.


Acolo totul a decurs frumos, amiabil, în bună înțelegere. Și la fotbal de altfel, dar la fotbal se mai întâmplă accidente și, din nefericire, luni seara am pățit-o și m-am ales cu patru copci la arcadă, pe care mi-au spart-o, și cu alte răni. Nu o să fiu apt de joc încă, așa că voi face o pauză, accidentându-mă. Evident că nu am mai putut să continui jocul. S-a oprit toată lumea când m-am accidentat, când se sparge arcada știți ce se întâmplă, e o sângerare abundentă, și n-am reușit să dau decât patru goluri până la momentul acela. Nu mi-am făcut norma de zece. A fost un sabotaj prin nepregătirea corespunzătoare a suprafeței de joc”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul a adăugat că va continua să joace fotbal, chiar dacă s-a accidentat, pentru că “sportul este ceva foarte frumos și eu am o adevărată fericire atunci când practic diverse sporturi, mai ales fotbal, chiar dacă de multe ori fotbalul pentru mine a devenit sport extrem”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.