Primarul Robu, susținere totală pentru Nasleu ca director la Piețe SA: “A...

Primarul Robu, susținere totală pentru Nasleu ca director la Piețe SA: “A dovedit competență”

0
DISTRIBUIȚI

ionut nasleu

Nicolae Robu are doar cuvinte de laudă la adresa lui Ionuț Nasleu, consilierul său personal care a fost numit director la Piețe SA, o societate aflată în subordinea Primăriei Timișoara, pe o perioadă de patru luni.

Primarul Timișoarei a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că Nasleu ar fi dovedit “competență în domeniu”, în perioada în care a condus Consiliul de Administrație al societății și tocmai de aceea a fost numit în această funcție.

“În perioada cât a fost în Consiliul de Administrație și a condus Consiliul de Administrație a dovedit competență în domeniu și interes pentru acest domeniu.


A făcut foarte multe descinderi prin piețe, a sesizat ce nu e în regulă, a luat măsuri, a venit și cu anumite inițiative. Dacă nu ați discutat cu dânsul, puteți discuta în perioada următoare, să vă spună ce idei are în această perioadă de interimat, pentru că este numit director interimar pe o perioadă de patru luni de zile, nu mai mult, patru luni. Apoi vom organiza concurs. La societățile comerciale peste tot am organizat concurs”, a detaliat Nicolae Robu.

Vă reamintim că Ionuț Nasleu, prietenul de chefuri al interlopilor și cel cu care primarul Robu a plecat în concediu, în această iarnă, în SUA,  a ajuns să conducă Piețe SA după ce fostul director, Victor Ștefan, și-a depus dosarul de pensionare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.