Primarul Robu, un nou atac la adresa Continental Cauciucuri după ce a...

Primarul Robu, un nou atac la adresa Continental Cauciucuri după ce a sponsorizat rivalii ACS-ului UPDATE Replica usturătoare a companiei

2
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a lansat, astăzi, un nou atac la adresa companiei Continental Cauciucuri, pe care o acuză că pentru a compensa faptul că poluează oraşul, face diferite donaţii modice.

“Continental se numără printre companiile care creează neplăceri pentru oraşul nostru, degajând mirosuri neplăcute. Nu vrem în compensaţia poluării cineva să vină să susţină diferite evenimente în oraş. Noi ne dorim ca cine vrea să susţină, să o facă fără nimic în compensaţie”, a precizat Nicolae Robu.

Concret, primarul Timişoarei este nemulţumit de faptul că, ieri, compania Continental a anunţat că sprijină echipa de fotbal ASU Politehnica cu 1.000 de euro. Edilul consideră că societatea ar fi trebuit să doneze minim 10.000 de euro, iar în acest mod ne tratează ca şi cum am fi “o ţară de lumea a şaptea”.

“Echipa ASU Politehnica este susţinută cu strădania unor tineri, sunt suporteri înfocaţi.


Fără sprijin privat nu pot strânge suficienţi bani să facă faţă cheltuielilor din fotbal. Continental Cauciucuri trebuia să dea minim 10.000 de euro dacă a vrut cu adevărat să sprijine o iniţiativă care merită tot sprijinul. Chiar suntem luaţi ca o ţară de lumea a şaptea, ca o colonie, arunci la cei care mor de foame ceva de ciugulit? Cred că este ruşinoasă această atitudine. Cică Continental ar fi sprijinit diverse domenii cu un milion de euro în şase ani. De ce nu se spune ce s-a sprijinit concret în fiecare an? Hai să facem pe 20 de ani, că sună şi mai bine”, a declarat Nicolae Robu.

Edilul-şef a precizat că frecvent locuitorii din Calea Lipovei se plâng cu privire la mirosul insuportabil de la fabrica de cauciucuri. “Pe compania Continental am identificat-o demult ca fiind o sursă a mirosului neplăcut pentru zona Calea Lipovei. În permanenţă am sesizări de la locuitorii din zonă”, a adăugat primarul Timişoarei.

De asemenea, Nicolae Robu a vorbit încă o dată despre mirosul insuportabil pe care îl simte periodic în cartierul Soarelui, afirmând că “atunci când iau eu atitudine, nu se mai simte o perioadă. Nu poţi să laşi noaptea geamul deschis pentru că te trezeşti noaptea şi simţi mirosul groaznic. Nu ştiu de unde vine. Când se simte miros, vorbesc. Am trimis sesizări când am luat atitudine în urmă cu trei săptămâni. Am mai trimis în timp, nu le-am numărat. Nu am trimis adrese la Bucureşti. Nu sunt de felul meu reclamagiu. Nu pot decât să pun presiune publică, nu am prerogative să fac altceva”.

UPDATE La solicitarea PRESSALERT.ro de a comenta acuzațiile primarului Robu, Miodrag Hojda, reprezentantul Continental, a declarat că ”suma este de 18.000 euro, sponsorizare pentru ASU, continuare a colaborării cu Universitatea Politehnica Timișoara și în domeniul sportiv. Nu Continental a anunțat sprijinul, ci ASU a ieșit public să anunțe despre sponsorizare”

2 COMENTARII

  1. din nou acest comunist cu cersitul si cu pomana. da’ du-te nene de aici! du-te la balamuc! cand ti se spuna ca de la smithfield vine mirosul ala de resturi animale arse nu te intereseaza. poftim, iti este servit pe tava! pute de la smithfield! rezultatele care vor fi? pai ZERO

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.