PSD a decis să-i retragă sprijinul politic ministrului Justiției, Tudorel Toader. Cine...

PSD a decis să-i retragă sprijinul politic ministrului Justiției, Tudorel Toader. Cine este propus pentru a-l înlocui

0
DISTRIBUIȚI

Liderii PSD au decis miercuri, în ședința CEx, retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, după ședința conducerii social-democraților.

Social democrații au fost nemulțuiți de faptul că ministrul Justiției, Tudorel Toader, nu a făcut posibilă aplicarea articolelor din codurile penale care au fost considerate constituționale.

Deputatul Eugen Nicolicea este propunerea la ministerul Justiție în locul lui Tudorel Toader, după ce PSD a decis să îi retragă sprijinul politic.

Întrebat dacă alegerea lui Eugen Nicolicea este o variantă bună, Dumitru Buzatu a declarat: „Nu știu, domnul Iohannis va face ce va dori.


Nu e vorba dacă mi se pare mie (o variantă bună -n.r.), este vorba de un vot majoritar care a fost dat pengtru această propunere (a lui Eugen Nicolicea -n.r.) și evident eu trebuie să respect acest vot”.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că îl va suna pe președintele Klaus Iohannis și speră ca acesta să înțeleagă că este vorba despre o decizie politică în ceea ce privește portofoliul de la Ministerul Justiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.