Regulamentul este pentru toți. Lider liberal din Timișoara, amendat de polițiștii locali...

Regulamentul este pentru toți. Lider liberal din Timișoara, amendat de polițiștii locali din subordinea primarului Robu FOTO și VIDEO

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1551724710">

Unul dintre liberalii de frunte din vestul țării a fost amendat chiar de polițiștii locali conduși din Primăria Timișoara de liderul filialei, Nicolae Robu.

Marilen Pirtea, deputat PNL și rector al Universității de Vest a parcat pe trotuar în zona Pieței Mărăști, pentru a merge la sediul PNL aflat în apropiere, în Piața Unirii. Când s-a întors la mașină, un echipaj al Poliției Locale tocmai îl amenda. Spre iritarea deputatului, polițiștii locali nu s-au arătat impresionați de persoana pe care o amendau, nici măcar când Marilen Pirtea le-a spus că va merge „la sediu”. În cele din urmă, deputatul și-a luat amenda și abțibildul care în mod normal ar fi fost lipit pe parbriz, s-a urcat în mașină și a plecat.

Amenda pentru cei care își lasă mașina pe trotuar este cuprinsă „între 290 și 725 lei și două sau trei puncte penalizare la permis, în funcție de situație, respectiv pentru oprire sau staționare, ieșind din calcul distanța de un metru lăsată liberă pentru circulația pietonilor”.

3 COMENTARII

 1. 1. Poate contesta ca orice muritor de rand (ce nu e)
  2. Ce inseamna ca merge la sediu? Intimideaza, ameninta voalat, ca nu inteleg?
  Sictir.

  3. PS Bolidul aluia de la Horticultura inca sta binemerci in misiune de defrisare pe pietonala. Asta se cheama abuz.

 2. Una spune si alta face. Rectorul UVT un gherțoi cu ghiul si jeep. Fara cei 7 ani de acasa ne sfideaza cu nesimțire, el are drept de viata si de moarte, este in stratosfera, poate sa si parcheze jeepul si in fantana cu pești din fata Catedralei.
  Si este doar in opoziție, dar cand o ajunge la putere.
  Ăștia sunt PD-L istii, noii PNL isti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.