Robu redeschide scandalul parcării mașinilor din Mehedinți, Gorj sau Caraș Severin. Cum...

Robu redeschide scandalul parcării mașinilor din Mehedinți, Gorj sau Caraș Severin. Cum vrea să rezerve locuri doar pentru cele din Timiș

5
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, redeschide din nou discuțiile despre mașinile înmatriculate în alte județe care ocupă locurile de parcare din oraș. Vă reamintim că, anul trecut, în luna mai, Robu a susținut că ”vom stabili cum împărțim locurile dintr-o astfel de parcare către cetățenii care locuiesc în acel perimetru și au buletin de Timișoara și mașină cu număr de Timiș.


Nu este nicio discriminare. Nu este normal ca unul care plătește la buget local să-și țină mașina la 200 de metri de bloc și celălalt care nu plătește (cu mașină înmatriculată în alt județ, n.a.) să ocupe locul făcut pe banii lui. Cred că e de bun simț toată treaba”. Ulterior, a transmis asociațiilor de proprietari adrese prin care cerea să se raporteze municipalității numărul de localtari, câte mașini înmatriculate în Timiș sau în alte județea u.

De data aceasta a lansat, ieri, pe pagina sa de Facebook un sondaj de opinie.

”Am amenajat în cartierele Timișoarei mii de locuri de parcare în cei 6 ani de când sunt Primar. Totuși, deficitul de astfel de locuri e f mare. Și există inclusiv unde am făcut amenajări. Tot mai mulți cetățeni, în diverse contexte și pe diverse canale, îmi cer să poată închiria un loc per mașină proprietate personală dar nu mai mult de 2 per locuință, pt mașinile înmatriculate pe jud. Timiș. Îmi fac datoria să vă consult: ce părere aveți?”, a scris Robu.

5 COMENTARII

  1. Stimate primar vopsit nu ai amenajat locuri de parcare doar le ai marcat cu vopsea.Parcarile erau dinainte de 89 cand dumneta erai inca cu flotant in oras..Referitor la oltenii ajunsi aici construieste le o parcare la Orsova si infiinteaza le linii de transport..

  2. Tot IDIOTUL este filozof indiferent de pe ce meleaguri s-a pripășit pe aici, când a lăsat oile la Pârlipăț și înjură primarul la Timișoara. Pentru cei care nu stiu ce vorbesc vă dau exemplul Austriei unde un cetățean care și-a schimbat domiciliul în alt județ în timp de o lună este obligat să-și schimbe și nr de mașină.

  3. Omul asta care printr-un concurs nefericit a ajuns primar nu se lasa pina nu va fi sanctionat de Consiliul pentru discriminare.
    Nea Robica tine minte : munteanul, moldoveanul, olteanul, dobrogeanul, maramureseanul, banateanul, ardeleanul toti sint romani. Daca la implinirea celor 100 de ani de la unire tu ai acest comportament discriminatoriu inseamna ca tu nu esti roman. Du-te unde si-a pierdut dracul potcoavele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.