Roxana Iliescu, oficial, în Pro România Timiș. Ce funcție importantă i s-a...

Roxana Iliescu, oficial, în Pro România Timiș. Ce funcție importantă i s-a propus să ocupe

2
DISTRIBUIȚI

roxana iliescu pro romania

Este oficial – începând de astăzi, Roxana Iliescu, fost vicepreședinte PMP al Consiliului Județean Timiș, este membră a Pro România, partidul lui Victor Ponta. Roxana Iliescu a fost prezentă în cadrul conferinței de presă organizată la Pro România Timiș astăzi, aceasta afirmând că “da, de astăzi este oficial. Astăzi am semnat adeziunea la Pro România și din acest moment voi face tot ce îmi stă în putință pentru a consolida echipa Pro România pe județul Timiș”.

Nicu Birău, coordonatul Pro România Timiș, a lăudat-o pe Roxana Iliescu, precizând că “aduce un plus de care avem nevoie în organizația Pro România Timiș”.


De asemenea, deputatul Adrian Pau, prezent în cadrul conferinței de presă, a adăugat că “așa cum am spus, vom încerca să aducem în Pro România oameni buni, mă bucur că a acceptat să facă parte din echipa noastră”

Întrebată de către un jurnalist dacă va avea vreo funcție, Roxana Iliescu a precizat că este un simplu membru de partid și că nu a discutat, deocamdată, despre ocuparea unei funcții cu cei din conducerea Pro România Timiș. “Suntem în prag de alegeri și sper să consolidăm această echipă. Nu mi s-a propus nicio funcție și nici nu am vizat o funcție la acest moment, ci să ne facem treaba și să obținem un scor cât mai bun la alegeri”, a declarat Roxana Iliescu.

Pe de altă parte, deputatul Adrian Pau a ținut să-i facă o propunere direct în cadrul conferinței de presă noului membru al partidului. Astfel, Pau i-a transmis că “ne dorim ca Roxana Iliescu să coordoneze organizația municipală a Pro România pe Timișoara, o lăsăm să se gândească. Considerăm că veți face față acestei provocări”. Iliescu nu a dat niciun răspuns, doar a precizat că “am de gând să contribui cu ce pot pe municipiul Timișoara, cât și evident în județ. În scurta experiență politică pe care am avut-o, nu m-am dat în lături să construiesc”.

2 COMENTARII

  1. Cred ca mai intai trebuia sa lipeasca niste afise domnisoara roxana… oare daca ma inscriu si eu in partidul asta primesc vreo functie? Asa pe degeaba?
    Care e meritul ei in pro romania de a fost unsa coordonatoare de filiala?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.