Sancțiune aspră pentru un producător de legume ”pirat”, prins la Timișoara

Sancțiune aspră pentru un producător de legume ”pirat”, prins la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

piata volanta

Un comerciant care vindea legume în piața volantă din parcarea de la Stadionul “Dan Păltinișanu” din Timișoara s-a ales cu o sancțiune aspră.


Asta după ce, în urma unor verificări efectuate în acest sfârșit de săptămână, polițiștii locali au constatat că acesta nu era producător agricol, ci a achiziționat legumele din Piața de Gros.

Comerciantul a primit o amendă de 2.000 de lei, conform HCL 129/2014. De asemenea, conform aceleiași hotărâri de consiliu local, comerciantului și tuturor membrilor familiei consemnați în carnetul de comercializare a produselor din sectorul agricol li s-a interzis dreptul de a mai comercializa produse agroalimentare în piețele volante de pe raza Timișoarei pentru o perioadă de un an de la data aplicării sancțiunii. În cazul în care va fi depistat încălcând interdicția, acesta va fi din nou sancționat, iar produsele vor fi ridicate în vederea confiscării.

“Polițiștii locali atrag atenția comercianților să respecte legislația din domeniu pentru a nu fi sancționați și pentru a nu li se interzice dreptul de a practica acte de comerț în piețele volante”, a informat Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.